Vrijdags en Zaterdags van 9.00 tot 17.00 is onze winkel open in Zelhem (andere dagen op afspraak)

  Bestel informatie en verkoopvoorwaarden

Onze 2de reeds geopende speciaalzaak in Zelhem, Gelderland

In onze nieuwe Speciaalzaak in Zelhem voeren wij naast de grootste collectie in gietijzeren tuinlantaarns ook aluminium lantaarns, moderne stalen masten en armaturen en robuste industriele binnenverlichting. Een heleboel nieuwe producten staan nog niet op onze sites. Wij raden daarom iedereen aan om onze winkel te bezoeken. Bekijk ook onze Facebook pagina met ingezonden foto's uit heel Europa!

Maandag: alleen open op afspraak
Dinsdag: alleen open op afspraak
Woensdag: alleen open op afspraak
Donderdag: alleen open op afspraak
Vrijdag: open van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag: open van 9.00 tot 17.00 uur.

Brinkweg 32, 7021 BW
Zelhem, Nederland
Tel: +31 (0)314 645401Openingstijden showroom Grootebroek, Noord Holland:

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 13:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Bezorging in Nederland en België

Wij leveren in heel Nederland en België. De bezorgkosten vind u onderaan deze pagina. Wij leveren ook aan landen buiten de EU. De kosten die hieruit voorvloeien (import kosten en douane kosten) zijn voor eigen rekening. Extensa heeft hier geen invloed of informatie over de hoogte van deze kosten.

Voor een meerprijs zullen wij de lantaarns voor uw coaten

Alle prijzen gelden voor producten die niet gecoat zijn en in de menie geleverd worden. Voor geringe meerprijs kunnen wij uw producten ook in kleur opleveren.

Levertijden

U ontvangt uw bestelling binnen 3 weken (wegens beperkte voorraad). Dit geldt met name voor producten die geverfd moeten worden (de coating moet uitharden). Wij hebben geen producten klaar staan die al geverfd zijn in kleur. Producten die niet geverfd hoeven te worden, leveren wij over het algemeen iets sneller.

Flexibel Retourbeleid

U heeft een bedenktijd van 14 dagen. U krijgt dan het volledige orderbedrag minus de verzendkosten teruggestort. Dit doen wij binnen 14 dagen nadat wij de order retour hebben ontvangen. Uitgebreide informatie leest u hier.

Zelf ophalen

U kunt onze producten ook gratis zelf ophalen door een bestelling te plaatsen en in het afrekenscherm door te geven waar u uw order wilt ophalen.
Zodra uw order ingepakt of geverfd is sturen we u een mailtje.

Verzendkosten Nederland

€ 7 voor orders tot 10 kg.
€ 15 voor orders van 10 tot 30 kg.
€ 50 voor orders meer dan 30 kg.

Verzendkosten België

€ 20 voor orders tot 10 kg.
€ 35 voor orders van 10 tot 30 kg.
€ 50 voor orders meer dan 30 kg.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met Ideal, Mister Cash, Bankoverschrijving, Paypal of Contant bij zelf afhalen. Bij een bankoverschrijving zullen wij pas leveren nadat we de betaling hebben ontvangen.

Een vraag stellen of persoonlijke offerte?

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden? Stuur ons dan een email: contact@extensaverlichting.nl of bel ons: Tel: +31 (0)314 645401. Ook in de avonden, op zaterdag en zelfs op zondag zullen wij op uw mail reageren.