Vrijdags en Zaterdags van 9.00 tot 17.00 is onze winkel open in Zelhem (andere dagen op afspraak)

  Retourbeleid

Ons retourbeleid is flexibel

U heeft een bedenktijd van 14 dagen. U krijgt dan het volledige orderbedrag minus de verzendkosten teruggestort. Dit doen wij binnen 14 dagen nadat wij de order retour hebben ontvangen. Als u gebruik wilt maken van deze bedenktijd dan kunt u dit modelformulier gebruiken voor het ontbinden van de overeenkomst.

De bedenktijd geldt niet voor producten die wij speciaal voor u moeten verven. Heeft u een geverfd product ontvangen en wilt u toch afzien van de aankoop dan moet u dit met ons overleggen. Bij ongeverfde producten kunt u wel gebruik maken van de bedenktijd. Deze producten kunnen wij gemakkelijk weer in de verkoop zetten.

Vanwege de aard van verzending (speciaal vrachtvervoer) zijn de kosten voor transport (ook de retourkosten) voor eigen rekening. Deze kosten dient u zelf af te rekenen bij de transporteur. Onze producten worden namelijk niet verzonden met gewone post maar met duur vrachtvervoer. De kosten voor retour zijn ongeveer €35 voor binnen Nederland en ongeveer €50 voor België naar Nederland. U kunt gebruik maken van onze transporteur www.hst.nl maar u kunt ook gebruik maken van een andere transporteur naar eigen keus.

U heeft recht op een deugdelijk product. Heeft u per ongeluk een defect product ontvangen? Dan ruilen wij het kosteloos om. Het is ook mogelijk om eerst bij ons langs te komen om de lantaarns te bezichtigen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen opgelopen tijdens transport. Wel zijn wij hiervoor verzekerd en kunnen we namens u een claim indienen. Er zit geen garantie op de coating.

Onze lantaarns zijn bestand tot een max van 80km/h. Extensa is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de installatie, opbouw en fundering gedaan door een derde.

Aandraaimoment voor de ankerbouten

DIN 913 Aandraaimoment in Nm
8.8 Inbus
M8 x 40 24  
M8 x 10   20
M10 x 20   42
M12 x 16   52