Privacy beleid

Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Extensa verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling.
Hieronder vindt u een overzicht van de gegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam.
- Factuuradres.
- Bezorgadres.
- Bedrijfsnaam (optioneel).
- BTW nummer (optioneel).
- Telefoonnummer(s).
- E-mailadres.
- IP-adres.
- Internetbrowser en apparaat type.
- Gegevens over uw activiteiten op onze website.
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen.


Extensa verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling.
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is voor onze dienstverlening.
- Om goederen bij u af te leveren.
- Extensa analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten af te stemmen op uw voorkeuren.
- Extensa volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten afstemmen op uw interessen.
- Extensa verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

De verwerkingsgronden die wij gebruiken zijn:

1. Het uitvoeren van de overeenkomst die wij met u hebben gesloten.
2. Het nakomen van onze wettelijke verplichtingen.
3. Voorafgaande toestemming.


Extensa neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.


Extensa bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren uw persoongegevens maximaal 10 jaar om onze garantiebeleid te kunnen uitvoeren. U kunt een verzoek indienen om eerder uw gegevens te laten verwijderen uit onze systemen, maar dit kan impact hebben op onze mogelijkheden om toekomstige garantieclaims te controleren en af te handelen.


Extensa deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Onder leggen wij uit welke partijen dit zijn.

Webwinkelsoftware en webhosting
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Magento en wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Properhost. Persoonsgegevens die u in het afrekenscherm invult worden met deze partij gedeeld om uw order te verwerken.

Betaaldienstverleners
Voor het afhandelen van betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van Pay.nl, Paypal en Klarna. Deze dienstverleners verwerken uw naam, adres, email en telefoongegevens en uw betaalgegevens.

Reviews
Wij verzamelen klantbeoordelingen via het platform van Facebook. Als u een review plaatst, gebruikt u uw Facebook profiel om een review te plaatsten op onze Facebook pagina.

Verzenden en logistiek
Wij maken gebruik van Sendcloud en Palletways voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres, email en telefoongegevens met bovengenoemde delen. Indien ons transportbedrijf onderaannemers inschakelt, stelt bovengenoemde uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Boekhouding: administratiekantoor
Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van een administratiekantoor. Wij delen uw naam, adres, eventueel bedrijfsnaam en btw nummer en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen.


Extensa gebruikt functionele, analytische en remarketing cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast plaatsen we analytische cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Ook plaatsten wij remarketing cookies om daarmee op andere websites die u bezoekt gepaste aanbiedingen te laten zien op basis van uw interessen.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u tevens al geïnformeerd over onze remarketing cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich hiervoor afmelden door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie hier voor een extra toelichting. Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Hieronder een overzicht:

Cookie: Google Analytics (geanonimiseerd).
Functie: Analytische en tracking cookies welke het websitebezoek meten.
Bewaartermijn: 540 dagen.

Cookie: Google AdWords.
Functie: Cookies waardoor getoonde reclames zijn gebaseerd op bezoeken die u eerder aan onze en andere websites hebt gemaakt.
Bewaartermijn: 540 dagen.


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ook heeft u het recht op overdraagbaarheid van uw gegevens. Stuur uw verzoek naar contact@extensaverlichting.nl. Na het vaststellen van uw identiteit, zullen wij uiterlijk binnen vier weken na ontvangst van uw verzoek mededelen welke persoonsgegevens wij van u verwerken of eventueel kunnen verwijderen, afschermen of verbeteren.


Extensa neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.


Voor klachten kunt u contact opnemen met contact@extensaverlichting.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.


Naam onderneming: Extensa Lighting
Kvk nummer: 68952309
Btw nummer: NL857662624B01
Bezoekadres en showroom: Brinkweg 32, 7021 BW Zelhem.
Email: contact@extensaverlichting.nl
Telefoon: +31 (0)314 645401

Contactpersoon voor privacyzaken:
De Heer A. Hissink

1