Retour beleid


Ons retour beleid is flexibel

U heeft een bedenktijd van 30 dagen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort, zonder vragen. Als u gebruik wilt maken van deze bedenktijd dan hoeft u slechts de artikelen terug te sturen met de vermelding "Retour". Wij maken dan automatisch het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Dit doen wij binnen 14 dagen nadat wij de order retour hebben ontvangen.

Vanwege de aard van verzending zijn de retourkosten voor eigen rekening. Deze kosten dient u zelf af te rekenen bij de transporteur. Kleine pakjes kunt u afgeven bij bijvoorbeeld PostNL of DPD, dit kost afhankelijk van het gewicht tussen de €6,50 en €12,71. Bij pallets kunt u gebruik maken van transporteur HST of een andere transporteur naar eigen keus. Deze kosten variëren tussen de €35 en €50.

U heeft recht op een deugdelijk product. Heeft u per ongeluk een defect product ontvangen? Of is een product per ongeluk beschadigd tijdens transport? Raak dan niet in paniek, wij ruilen het product kosteloos om. Er zit beperkte garantie op de verf coating omdat dit onder andere afhankelijk is van locatie en weersomstandigheden.

Onze lantaarns zijn bestand tot een max van 80km/h. Extensa is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de installatie, opbouw en fundering gedaan door een derde.
1